Moet ik koffiebonen of gemalen koffie kopen?

Het lijkt een eeuwige discussie: gemalen koffie of koffiebonen. In dit artikel maken we voor altijd een einde aan deze discussie. We geven je namelijk antwoord op de vraag of koffiebonen nu echt lekkerder is dan gemalen koffie. Uiteraard is het een kwestie van smaak, toch zijn er veel redenen waarom de ene soort lekkerder is dan de andere soort. Wil jij weten of koffiebonen echt lekkerder is dan gemalen koffie? In dit artikel geven we je het antwoord!

Van welke koffie houdt u?

Over het algemeen worden koffiebonen meer gewaardeerd dan gemalen koffie. Dit komt omdat koffiebonen vaak verser zijn en onbewerkt. Sinds een aantal jaar zijn dan ook de koffiemachines waar koffiebonen in gedaan kunnen worden erg populair. De smaak van koffiebonen is namelijk veel verser dan die van gemalen koffie. Op de vraag of koffiebonen beter zijn kunnen we dus ‘ja’ antwoorden. Waar we vroeger nog hele schappen vol zagen staan bijvoorbeeld met koffiepads of cupjes, zien we tegenwoordig de schappen vol staan met zakken waarin koffiebonen zitten. Ieder merk dat koffie verkoopt, doet hier aan mee. Maar hoe vindt u dan de lekkerste koffie?

Ontdek welke koffie u het lekkerst vindt!

Smaken zijn verschillend, het is daarom niet zo dat er één merk bovenuit steekt als het gaat om koffie. Daarom is het belangrijk dat u weet waar u zelf van houd. Op de verpakking van koffie staat namelijk genoeg informatie over wat u kunt verwachten. Vergelijk daarom eens de verschillende koffiebonen en ontdek welke smaak u het lekkerst vind. Daarnaast zijn er op internet tegenwoordig ook webshops te vinden waar u een proefpakket kunt bestellen. Op deze manier kunt u zelf testen welke smaak u het beste bevalt. Op deze manier bent u altijd verzekerd van de lekkerste kop koffie!